Sacred Nature – Heilige Natuur!
SACRED NATURE is onze nieuwe gecertificeerde biologische lijn, die de huid regenereert, jong en gezond houdt en tevens de planeet regenereert, om zo de klimaatcrisis te helpen beperken. Een exclusieve mix van actieve ingrediënten beschermt de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zodat zij beter bestand is tegen klimaatveranderingen. De grondstoffen, geteeld als onderdeel van een volledig traceerbare Italiaanse productieketen, staan garant voor kwaliteit en transparantie.

Drie nieuwe behandelingen voor het gezicht:
Glow Clay Mask 50 minuten – zuiverend. 
Rubber Mask 50 minuten – verstevigend, liftend. 
Hydra Mask 30 minuten – hydraterend.

Inleidende ontspannende massage | Reinigingsmassage met de cleansing balm voor het verwijderen van make-up en onzuiverheden | Massage met de powder scrub voor het verwijderen van dode huidcellen, geeft de huid onmiddellijk meer helderheid en zachtheid | Met de Distilled Flower Toner wordt de huid weer in evenwicht gebracht en voorbereid op het gekozen masker | Glow Clay mask, Hydra Mask Base of Rubber Mask | Afsluiting met de Nutrient Cream. 

Aanrader! Combineer de gezichtsbehandeling met een heerlijk ontspannende lichaamsmassage van 30 minuten!

Zeven nieuwe producten:
Cleansing balm:

Geconcentreerde reinigingsbalsem voor het gezicht en de ogen die bij contact met water verandert in een melk. Met organische buritiolie die make-up en onzuiverheden verwijdert. De huid voelt zacht en glad aan.

Youth Serum:
Anti-aging serum. Hydrateert, beschermt en verstevigt de huid. Met extracten van tamarinde, plantaardig alternatief voor hyaluronzuur (werkt opvullend).

Hydra cream:
Lichte antioxidante hydraterende crème. Bevordert de weerbaarheid van de huid, gaat vrije radicalen tegen en versterkt de huidbarrière. Hydrateert de huid zonder haar af te sluiten. Voor de normale en droge huid.

Nutrient cream:
Rijke voedende antioxidante crème. Bevordert de weerbaarheid van de huid, gaat vrije radicalen tegen, versterkt de huidbarrière en voorkomt vroegtijdige veroudering. Perfect voor de droge en rijpe huid.

Exfoliant mask:
Peeling masker in gel om de huid te vernieuwen en onzuiverheden te verminderen. Zorgt tevens voor een egalere teint van de huid.

Hand & body soap:
Milde zeep voor lichaam en handen. Resultaat een zachte en fluweelachtige huid. Zachte reiniging zonder uitdroging. Milieu- en reisvriendelijk!

Body Butter:
Rijke body crème voor een intensief gevoede en zijdezachte huid.