Lichaamsbehandelingen

[Tranquillity pro-sleep massage] [ 60 minuten ] € 60,00

Een innovatieve massage gebaseerd op drie verschillende sensorische zintuigen. Deze behandeling zorgt voor diepe ontspanning en een betere slaap. De synergie van een unieke samenstelling van etherische oliën, de TRANQUILLITY Sound en Ayurvedische en Indonesische massagetechnieken en het gebruik van zachte borstels zorgen voor een gevoel van totale ontspanning, bevorderen rust en een diepe slaap en zorgen voor een gehydrateerde en zijdezachte huid.

[ Voetverzorging ] [ 15 minuten ] € 15,00

Een revitaliserend ritueel voor de voeten. Deze voetbehandeling bestaat uit het reinigen van de voeten met de aromasoul mediterranean shower gel, een scrubmassage met de volcanic scrub gevolgd door een ontspannende voetmassage met de foot specialist neem cream. Na deze behandeling zijn uw voeten gevoed en gehydrateerd.

[ Voetzoolreflexologie ] [ 35 minuten ] € 35,00

Dit is een drukpuntbehandeling van de zenuwuiteinden van de voeten. Door massage van deze zones kunnen wij spanningen opheffen. Eenvoudige drukpunttechnieken om pijn te verlichten, de vitaliteit te verhogen en uw gezondheid te verbeteren.

[ Harsen ]

Onderbenen € 24,50
Gehele benen € 37,50
Bikinilijn € 25,00
Oksels € 25,00                                                                                       

[ Epileren ]

Bijwerken wenkbrauwen € 15,00
Modelleren wenkbrauwen € 20,00