Massages

Iedereen heeft wel eens last van vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven. Daarom heeft [ relax & relieve ] mooie behandelingen voor u samengesteld om uw lichaam weer nieuwe energie te geven. De behandelingen zijn resultaatgericht en ontspannend. We starten de behandeling met de exclusieve Tranquillity blend van [comfort zone]. Deze blend is samengesteld met essentiële oliën van cederhout en zoete sinaasappel die zorg dragen voor een positieve emotie van kalmte en ontspanning en daardoor bijdragen aan een ontspannen start van de behandeling.

[ Relax & Relieve face and body massage ] [ ontspanning van top tot teen] [ 60 minuten ] € 65,00

Tijdens deze massage wordt je hele lichaam inclusief je gezicht gemasseerd en verzorgd en wordt er extra aandacht aan de nek en schouders besteed. Tijdens de lichaamsmassage werken wij een massageolie die wij voorafgaand aan de massage warm maken. Deze olie voedt, beschermt en verbetert de elasticiteit van de huid. Tijdens de gezichtsmassage wordt je gezicht gereinigd, gepeeld en voorzien van een voedend masker. We sluiten af met een verzorgende dag- of nachtcrème afgestemd op jouw huidconditie. Voorafgaand aan de massage bespreken we samen de intensiteit van de massage; deze kan klachtgericht en/of ontspannend zijn! Genieten van top tot teen!

[ Traditionele sportmassage|klachtgerichte massage ] [ 60 minuten ] € 60,00

Tijdens een sport- en of klachtgerichte massage, ontspannen harde, gespannen en pijnlijke spieren, wordt hoofdpijn bestreden, vastzittende stress weggenomen en opgehoopte afvalstoffen afgevoerd. Wie heeft er geen last van spierknoopjes? Officieel myofasciale triggerpoints (MTrPS) genaamd. Dit zijn kleine verkrampingen in de spieren die meestal ontstaan door overbelasting en kunnen veel overlast zoals o.a. schouder- en nekklachten, hoofdpijn, lage rugpijn, hielspoor of een tenniselleboog veroorzaken. Deze spierknoopjes (verhardingen) zijn met de hand goed te voelen en daardoor met een massage goed te behandelen. Wij leggen letterlijk de vinger op de zere plek!

[ Scrubbehandeling & massage voor het lichaam en gezicht ] [ 75 minuten ] € 85,00

Tijdens deze behandeling wordt het hele lichaam gescrubd en gemasseerd en het gezicht en decolleté gereinigd, gescrubd en gemasseerd met een verzorgende creme. Voor het aanbrengen van de producten, gebruiken we specifieke, ontspannende en aangename massagetechnieken.

[ Tibetaanse klankschaalmassage ] [ 75 minuten ] € 90,00

Uw lichaam wordt ingemasseerd met een speciale boter om uw huid intensief te voeden, waarna een actieve en energie gevende manuele massage volgt. De klankschalen worden toegepast wanneer het lichaam geheel is gemasseerd om zo de trillingen door te laten werken tot wel 72 uur.

Aan de klankmassage ligt oeroude kennis over de werking van klanken, die al ca. 5000 jaar geleden in Tibet werd toegepast. De werking is gebaseerd op natuurkundige wetten. Laat je bijvoorbeeld een steen in het water vallen, dan ontstaan er kringen, die zich over het water verspreiden. Zo wordt elke watermolecuul in beweging gezet. Tijdens een klankschaalmassage gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam dat ook voor ca. 70% uit water bestaat. Met hun zachte trillingen zorgen de klanken voor harmonie in alle cellen van het lichaam voor balans en ontspanning. 

[ Hot stone massage ] [ 55 minuten ] € 70,00

Bij deze massages wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massagetechnieken, zijn een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.